Gólzáporos meccsen verték meg a bosnyákokat a belgák

4-3 lett a vége.

MTI
2017. 10. 07. 18:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A biztos csoportelső, így már továbbjutó belga labdarúgó-válogatott fantasztikus mérkőzésen 4-3-ra nyert a bosnyákok otthonában szombat este világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A pótselejtezőt érő második helyen álló hazaiak nagy lehetőséget szalasztottak el, ugyanis így azért kell izgulniuk, hogy a harmadik görögök ne nyerjenek Cipruson, ellenkező esetben a zárófordulóban nem a saját kezükben lesz a sorsuk. Ráadásul a görögök utolsó mérkőzésükön a csoportutolsó Gibraltárral játszanak hazai környezetben.

Az A csoport érdekessége, hogy a Franciaországban nemrég gól nélküli döntetlent ünnepelő luxemburgiak – akik november 10-én barátságos mérkőzést játszanak a magyarokkal – 8-0-ra kaptak ki Svédországban.

Európai vb-selejtezők, 9. forduló

A csoport:

Svédország–Luxemburg 8-0 (3-0)

Később:

Fehéroroszország–Hollandia, Boriszov 20.45

Bulgária–Franciaország, Szófia 20.45

H csoport:

Gibraltár–Észtország 0-6 (0-3)

Bosznia-Hercegovina–Belgium 3-4 (2-1)

Később:

Ciprus–Görögország, Nicosia 20.45

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.