Neuer még nem térhet vissza

A Bayern München kapusa szerint lábsérülése miatt akár hosszabb időt is távol tölthet a labdarúgópályáktól.

MTI
2017. 10. 07. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves játékos klubja tévécsatornájának úgy fogalmazott, hogy bár gyógyul, a rehabilitáció akár fél évet is igénybe vehet. Neuer szeptemberben szenvedett csontrepedést a bal lábfejében, de eredetileg úgy számolt, januárban már csapata rendelkezésére állhat. Most hozzátette: reméli, akkor is ott lehet a világbajnoki címvédő német válogatott keretében a jövő évi, oroszországi vb-n, ha csak márciusban tér vissza.

„Mindannyiunknak az az álma, hogy ismét világbajnokok legyünk” – jelentette ki. A vb-selejtező C csoportjában szereplő németek csütörtökön, észak-írországi diadalukkal biztosították részvételüket a 2018-as vb-n.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.