Óriási meglepetés: kiesett a Fradi

Büntetővel győzte le a Kisvárda a zöld-fehéreket a Magyar Kupában.

MN
2017. 10. 24. 13:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbbi három kiírásban győztes Ferencváros nagy meglepetésre már a legjobb 64 között búcsúzott a labdarúgó Magyar Kupában: a bajnokságban jelenleg második helyen álló zöld-fehérek az NB II-ben második Kisvárda vendégeként kaptak ki 1-0-ra.

A másodosztályú klub győztes gólját Horváth szerezte büntetőből.

A Kisvárda jutott a legjobb 32 közé.

„Nagyon csalódott vagyok a csapatom fellépését illetően. Voltak játékosok, akik féltek a saját szerepvállalásuktól, voltak, akik nem mentek bele az egy az egy elleni párharcokba akár védekezésben, akár támadásban. Nem látok különbséget az NB I és az NB II között. Az embernek vannak elképzelései, hogyan kell lejátszani egy ilyen meccset, hogyan lehetne sorozatban a 4. alkalommal is megnyerni a kupát. Ezzel kapcsolatban az ember ilyenkor elgondolkodik. Ha valakinek odapasszolják a labdát, és a labda elugrik a lábától, utána nem tud kombinatívan játszani, akkor így néz ki egy mérkőzés. Mindig a csapat eredményeiért vagyunk a felelősek. Ezt követően könnyű valakit kritizálni, mindegy, hogy valaki klub vagy válogatott edző. De némelyik játékos megkérdezhetné magától, hogy esetleg nem tud-e jobban futballozni. Ez egy szükségtelen vereség volt. Fájdalmas vereség. Holnap erről fogunk beszélgetni. Némelyik játékos meg látja majd, hogy fog kinézni a jövő a Ferencvárosban”  – idézte a Csakfoci a mérkőzés után nyilatkozó Thomas Dollt, a Ferencváros edzőjét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.