A vendégek nyerték a Bayer–Bayern rangadót

A leverkuseniek 14 tétmeccs óta veretlenek voltak, a münchenieket ez nem hatotta meg.

MTI
2018. 01. 13. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédő és listavezető Bayern München nyerte a német labdarúgó-bajnokság tizennyolcadik, idei első fordulójának péntek esti nyitómérkőzését a Bayer Leverkusen otthonában – közölte az MTI.

A vendég bajorok a spanyol Javi Martínez találatával jutottak vezetéshez a 32. percben, majd a szünet után nem egész negyedórával, az 59. percben a francia Franck Ribéry megduplázta az előnyt. A 70. percben esett szépítő találat Kevin Volland nevéhez fűződik. Az 1-3-as végeredményt is egy légiós, a kolumbiai James Rodríguez állította be a 91. percben.

A negyedik helyen álló leverkuseniek ezt megelőzően tizennégy tétmeccs óta veretlen voltak, s a mostani bajnoki szezonban először kaptak ki saját közönségük előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.