Állítólag maláriás a Fradi egyik játékosa

Joseph Paintsil otthon, Ghánában gyógyul, de a Ferencváros vezetője nem tudta elérni.

MN
2018. 01. 14. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ghánában gyógyul a maláriában megbetegedett Joseph Paintsilt – írja a Csakfoci.hu. Ő az, aki a tavalyi év legszebb gólját szerezte ferencvárosi színekben, ezzel az Év gólja díjat is elnyerte. Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója igyekezett felvenni a kapcsolatot vele, sikertelenül. „A játékost nem tudtuk elérni. Az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni. Ígéretet kaptunk – ez lassan 24 órája volt –, hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg” – nyilatkozta a TV2-nek. A Csakfoci úgy tudja, betegsége ellenére nem kellett kórházba feküdnie, hanem orvosai otthoni pihenést javasoltak neki.

Paintsilt határozott idejű munkaszerződés köti Budapesthez, ugyanakkor már olyan szóbeszédről is hallani, hogy a belga Genk is megszerezné a 19 éves, jó szezont záró játékost. Paintsil tavaly nyáron igazolt a Fradihoz. A 2017–2018-as szezonban 14 meccsen hatszor talált kapuba.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.