Hemingway: Még több fiatallal szeretnénk megjelenni

Az új vezetőedző, Supka Attila arról beszélt, alkalmasnak tartja az együttest arra, hogy a kitűzött célt elérje.

Havasi Zsolt
2018. 01. 10. 15:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Honvéd a tavaszi szezont felvezető sajtótájékoztatót tartott szerdán. Egyben ez volt az első esemény, ahol az új vezetőedző, Supka Attila bemutatkozott. De természetesen George F. Hemingway is megosztotta gondolatait.

Mint a klub tulajdonosa elmondta, nagy változást nem terveznek, egy-két embert (balhátvéd, középpályás) szeretnének igazolni, illetve öt-hat játékos érkezik az első csapathoz az akadémiától. – Nemcsak erre a szezonra készülünk, hanem a következőre is, ahol még több fiatallal szeretnénk megjelenni – mondta Hemingway. 

Eppel Mártonnal kapcsolatban kiemelte, csak azt szabad elhinni, ami a Honvéd hivatalos oldalán megjelenik. – Ha érkezik érte megfelelő ajánlat, eladjuk, de rajta kívül is vannak jó támadóink, legrosszabb esetben beállok én is – ecsetelte kis humorral fűszerezve a helyzetet a klubtulajdonos. Emellett arról is beszélt, vannak olyan csapatok az első és a másodosztályban, amelyek olykor irreális ajánlatokat tesznek, hiszen úgy gondolják egy-egy játékos lesz a megváltójuk.

Természetesen Supka Attila is megosztotta gondolatait. Ő alkalmasnak tartja az együttest arra, hogy a kitűzött célt, azaz a nemzetközi kupaindulást jelentő bajnoki pozíciót (vagy a Magyar Kupa-győzelmet) elérje. – Van egy alap, amire lehet építeni - utalt Supka a bajnokcsapatot építő Marco Rossira. Kifejtette, cél lesz stabilizálni a csapat védekezését, és ha ez megtörténik, akkor jönnek azok a pontok, amik kellenek, hogy elérjék az eredményeket.

A friss igazolás, Heffler Tibor pedig annyit mondott, örül, hogy a Honvédhoz került, ahol azonban nehéz lesz bekerülnie a kezdőcsapatba, ugyanis minden poszton azonos képességű játékosok vannak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.