Két edző is távozik a Videotontól

Csucsánszky Zoltán és Pető Tamás közös megegyezéssel bontott szerződést a klubbal.

MN
2018. 01. 09. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden közös megegyezéssel szerződést bontott a Videoton FC-vel Csucsánszky Zoltán és Pető Tamás – közölte honlapján a klub.

Mint írják, Pető Tamás azután, hogy korábban játékosként és játékosmegfigyelőként is a Videoton alkalmazásában állt, 2015 júniusa óta az első csapat szakmai stábjában dolgozott, ahol asszisztens edzőként segítette Bernard Casoni, Horváth Ferenc, Henning Berg és Marko Nikolics munkáját is. A 2015/2016-os szezonban megbízott vezetőedzőként is irányította a csapatot.

Csucsánszky Zoltán játékosként a Videoton történetének 21. válogatott labdarúgója lett 1988-ban. Pályafutása befejezése után az első csapat pályaedzőjeként, valamint technikai vezetőként is dolgozott, majd az utánpótlásnál helyezkedett el, és az elmúlt öt szezonban a legidősebb korosztályok mellett volt vezetőedző.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.