Lisztes még ma is elmereng a múlton

A kétezres évek elejének korosztályából többen (Dárdai Pál, Lőw Zsolt) megállják a helyüket külföldön.

MN
2018. 01. 09. 7:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros korábbi labdarúgója, Lisztes Krisztián a hétvégén Oldenburgba látogatott, ahol az egykori Werder Bremen-futballistákkal (Ailtonnal, Andreas Reinkével vagy épp Miroslav Kloséval) összeállva megnyertek egy nemzetközi teremtornát.

„Évről évre kiváló hangulat övezi ezt a tornát, amelyet ezúttal is jól megszerveztek, telt ház, közel 6000 néző szurkolt a helyszínen – leginkább nekünk, hiszen Oldenburg nagyjából 40 kilométerre található Brémától” – mesélte élményeit a Népszavának Lisztes.

Mint mondta, a brémai volt a legsikeresebb külföldi időszaka, a Werdernél érezte magát a legjobban. „Néha eljátszom a gondolattal, hogy biztosan másképpen alakult volna a sorsom, ha elkerül a sérülés, hiszen akkoriban szó volt ország- és klubváltásról is, de ezen ma már nem tudok változtatni” – tette hozzá.

Kiemelte, a kétezres évek elején ígéretes korosztálya volt a válogatottnak, akik közül többen (Dárdai Pál, Lőw Zsolt) az aktív pályafutásuk után is megállják a helyüket a labdarúgás világában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.