Magyar Kupa-győzelem és dobogó a cél Újpesten

„Nem mondhatjuk többet, hogy időre van szükségünk, játszottunk és edzettünk már éppen eleget együtt” – mondta Litauszki.

MN
2018. 01. 04. 7:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felkészülés megkezdése előtt kérdezte röviden az Újpest honlapja a csapat játékosát, Litauszki Róbertet az előttük álló évről. Mint mondta, ugyan senki nem szereti januári alapozást, a felkészülés e szakasza nagyon fontos, hogy a szezon végére elérjék céljaikat.

Az Újpest február 20-án kezdi az idényt a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzéssel. 

„Nem féltem a csapatot, hiszen megmutattuk már a jó oldalunkat is, továbbá mindenki tudja, a Magyar Kupa-győzelemhez a Paks legyőzése az első igazi lépés. A sorozat végén pedig annál édesebb lehet a siker, mikor majd visszagondolunk erre a párharcra. Szóval nincs más, nyernünk kell” – fogalmazott. Hozzátette, továbbra is céljuk a dobogó elérése.

„A szezon e részétől nem mondhatjuk többet, hogy időre van szükségünk, játszottunk és edzettünk már éppen eleget együtt” – fejezte be gondolatait.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.