Thomas Doll Magyarországon akar maradni

Tapasztalt, öreg rókának tartja Georges Leekens szövetségi kapitányt a Fradi edzője, közel laknak egymáshoz, tartják a kapcsolatot.

2018. 03. 16. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Terjedelmes interjút adott a Nemzeti Sportnak Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. Doll nagyon jónak tartja a felkészülési időszakukat, és bár elégedett lehet a tavasszal megnyert két hazai mérkőzés miatt, a Diósgyőr elleni vereség helyett még akkor, abban a passzban is döntetlent kellett volna játszaniuk. Ettől függetlenül – mint állítja – nem foglalkozik az aranycsatával a Videoton ellen.

– Nem tartjuk számon, hány forduló van hátra a bajnokságból. Minden erőnkkel csak a következő mérkőzésre koncentrálunk – nyomatékosította az edző, aki a válogatott miatti kéthetes szünetre újabb hazai sikerrel menne el a Puskás ellen. – Ha a papírformával bemegy az üzletbe az ember, semmit nem tud vele vásárolni – fogalmazott az esélyekről a hétvége előtt.

Azt értékelve, hogy a Puskáshoz hasonlóan nem kevés légiós van a Ferencváros csapatában sem, azt mondta, náluk kiváló a hangulat, senki nem sztárkodik más kárára.

Doll beszélt arról is, hogy elismerésnek tartja, neve újra és újra előkerül a Hamburgnál, de mostanában nem keresi onnan senki, „nem vágyódom el innen sehová”, tette egyértelművé.

A válogatott új belga szövetségi kapitányától nem lakik messze Budapesten, közvetlen, nyitott személyiségnek ismeri, aki sokat segíthet a magyar válogatottnak, és alig várja az újbóli találkozásukat, illetve hogy újra véleményt cserélhessenek. „Öreg róka ő már a szakmában, magától is tudja, mit kell tennie” – mondta Doll.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.