Készül a vádirat VV Fanni meggyilkolása ügyében

Úgy hírlik, B. László autójában megtalálták VV Fanni anyagmaradványait, állítólag tőle származó vércseppekre is bukkantak a helyszínelők.

2019. 10. 03. 9:15
null
Az áldozat holttestét máig nem találták meg Fotó: Mediaworks-archív
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamarosan vádat emelhetnek a VV Fanni néven közismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolása miatt B. László ellen, a rendőrség ugyanis vádemelési javaslattal zárta a nyomozást, tudta meg a Magyar Nemzet. Eltűnése éjszakáján – 2017. november 20-án – B. végezhetett a nővel. A hatóság adatai szerint a férfi visszatérő kuncsaftja volt a prostituáltként dolgozó VV Fanninak, és aznap is járt nála. Egy térfigyelő kamera vette fel, amint karjaiban a halott vagy alélt nővel kilép egy házból, a kocsijához sétál, és a testet, amely soha nem került elő, beteszi a járműbe. Úgy hírlik, B. László autójában megtalálták VV Fanni anyagmaradványait, állítólag tőle származó vércseppekre is bukkantak a helyszínelők. A gyanúsított konokul tagad, ám információnk szerint a nyomozati anyag elegendő a vádemeléshez.

Így például – ahogy a nyomozók mondani szokták – erős bizonyítékokra bukkantak a szakértők a B. Lászlótól lefoglalt okostelefon memóriájában. „Vízihulla”, illetve „vízi holttest” – ezekre a kifejezésekre keresett rá a telefonján VV Fanni eltűnése után két nappal a lány meggyilkolásával gyanúsított férfi. A Blikk arról számolt be, hogy B. László azon a napon hosszabb időt töltött el Dunaújvárosnál a Duna-parton. Ez a telefonja GPS-adatai alapján bizonyosnak tűnik.

Az áldozat holttestét máig nem találták meg
Fotó: Mediaworks-archív

Ugyanezen a napon még az is érdekelte, hogy melyik országgal nincs kiadatási megállapodása hazánknak, majd Belize-re keresett rá, arra az országra, amelyiknek semmilyen hivatalos kétoldalú kapcsolata nincs Magyarországgal. A november 24-i elfogása előtt pedig többször is felkereste a rendőrség hivatalos oldalát, ahol elsősorban a nyilvános körözések érdekelték – olvasható a lapban. Az már korábban kiderült, hogy a gyanúsított a lány eltűnése előtt az „elkábítani” kifejezésre keresett rá, de az „autós nyomkövetés”, illetve a „VV Fanni” szavakat is beütötte telefonja keresőjébe.

Sajtóhírek szerint B. László azzal védekezik, hogy az eszméletlen lányt valóban betette az autójába, pár percig furikázott vele, majd átadta egy számára idegen társaságnak. A találkozó helyét is megjelölte, mondván, a három férfival a Rákos-patak mellett találkozott. A telefonjából kinyerhető, valamint a mobilszolgáltatótól kapott adatok azonban ezt nem támasztják alá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.