időjárás 29°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

Mindennapi hősök: Hogy kerül színező az Operatív Törzs tájékoztatójára?

Forrás: Facebook
2020.04.05. 12:22
Mindennapi hősök: Hogy kerül színező az Operatív Törzs tájékoztatójára?

Erre is fény derül Novák Katalin új videósorozatában: az Emmi államtitkára Facebook-oldalán kétnaponta mutat be olyan embereket, akik ebben a rendkívüli helyzetben nap mint nap helytállnak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a vírus idején is működésben maradjon országunk. Az első részben Gál Kristófot, az ORFK szóvivőjét ismerhetjük meg.

Az államtitkár interjúalanyai között megszólal majd tanító, mentős, postás, benzinkutas, boltos, óvónő... hosszú a sor, de közös a beszélgetőpartnerekben, hogy mindannyian azért dolgoznak, hogy minél többen otthon maradhassanak, lassítva ezzel a koronavírus terjedését, megőrizve alapvető szükségleteink folyamatos ellátását.

És hogy miért ült be a riporteri székbe az államtitkár? Ahogy a Magyar Nemzetnek elmondta: fontosnak tartja, hogy ebben a gondterhelt, valamennyiünknek új kihívásokat mutató időszakban ne csak a nehézségekkel szembesüljünk, hanem olyan emberekre is essen a reflektorfény, akik a zavartalan mindennapjainkért dolgoznak. Akik nem mellékesen családanyák, családapák, gyermekek, nagyszülők, tehát a családban is helyt kell állniuk. Mindennapi hősök, minden második napon: https://www.facebook.com/csaladesifjusag/

Koronavírus itthon

Vakcinákkal hálálta volna meg Banglades a magyar orvosok munkáját

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.