Mindennapi hősök: Hogy kerül színező az Operatív Törzs tájékoztatójára?

Erre is fény derül Novák Katalin új videósorozatában: az Emmi államtitkára Facebook-oldalán kétnaponta mutat be olyan embereket, akik ebben a rendkívüli helyzetben nap mint nap helytállnak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a vírus idején is működésben maradjon országunk. Az első részben Gál Kristófot, az ORFK szóvivőjét ismerhetjük meg.

Forrás: Facebook2020. 04. 05. 12:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár interjúalanyai között megszólal majd tanító, mentős, postás, benzinkutas, boltos, óvónő... hosszú a sor, de közös a beszélgetőpartnerekben, hogy mindannyian azért dolgoznak, hogy minél többen otthon maradhassanak, lassítva ezzel a koronavírus terjedését, megőrizve alapvető szükségleteink folyamatos ellátását.

És hogy miért ült be a riporteri székbe az államtitkár? Ahogy a Magyar Nemzetnek elmondta: fontosnak tartja, hogy ebben a gondterhelt, valamennyiünknek új kihívásokat mutató időszakban ne csak a nehézségekkel szembesüljünk, hanem olyan emberekre is essen a reflektorfény, akik a zavartalan mindennapjainkért dolgoznak. Akik nem mellékesen családanyák, családapák, gyermekek, nagyszülők, tehát a családban is helyt kell állniuk. Mindennapi hősök, minden második napon: https://www.facebook.com/csaladesifjusag/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.