Segítséget nyújt a kormány az egyszülős családoknak + videó

A Nők Magyarországért Klub több mint száz informatikai eszközt ajánlott fel – közölte Novák Katalin.

Forrás: facebook.com/csaladesifjusag2020. 05. 28. 10:53
null
Forrás: facebook képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóján tájékoztat arról, hogy a kormány segítséget nyújt az egyszülős családoknak a digitális tanulásban.

Novák Katalin a felvételeken beszámol róla, hogy a Nők Magyarországért Klub alapító tagjai több mint száz informatikai eszközt ajánlottak fel az egyszülős családok számára.

Az államtitkár közlése szerint ezzel azoknak szeretnének segíteni, akik számára a mindennapokban kihívást jelent az, hogy a gyermekeknek otthon kell tanulni, a szülőknek pedig esetleg otthonról kell dolgozni és nem áll rendelkezésre annyi eszköz, amennyire ehhez szükség lenne.

Novák Katalin mindenkit arra kér, hogy ha valakinek bármilyen olyan informatikai eszköze van, amely számára nélkülözhető, akkor azt juttassák el hozzájuk, vagy az Egyszülős Központba.

– Ezeket megkapják majd azok a családok, akiknek erre a legnagyobb szükségük van – tette hozzá az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.