időjárás 9°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo

Ennyibe kerül az orosz-ukrán háború a világgazdaságnak + videó

Segítséget nyújt a kormány az egyszülős családoknak + videó

Forrás: facebook.com/csaladesifjusag
2020.05.28. 10:53
Segítséget nyújt a kormány az egyszülős családoknak + videó

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóján tájékoztat arról, hogy a kormány segítséget nyújt az egyszülős családoknak a digitális tanulásban.

Novák Katalin a felvételeken beszámol róla, hogy a Nők Magyarországért Klub alapító tagjai több mint száz informatikai eszközt ajánlottak fel az egyszülős családok számára.

Az államtitkár közlése szerint ezzel azoknak szeretnének segíteni, akik számára a mindennapokban kihívást jelent az, hogy a gyermekeknek otthon kell tanulni, a szülőknek pedig esetleg otthonról kell dolgozni és nem áll rendelkezésre annyi eszköz, amennyire ehhez szükség lenne.

Novák Katalin mindenkit arra kér, hogy ha valakinek bármilyen olyan informatikai eszköze van, amely számára nélkülözhető, akkor azt juttassák el hozzájuk, vagy az Egyszülős Központba.

– Ezeket megkapják majd azok a családok, akiknek erre a legnagyobb szükségük van – tette hozzá az államtitkár.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.