Gerald Knaus szerint valakik boldogtalanok miatta hazánkban

A Twitteren válaszolt Gerald Knaus a cikkünkre, amely a Soros-hálózat kulcsfigurájaként azonosította őt.

Magyar Nemzet
Forrás: Twitter2020. 09. 07. 16:04
Gerald Knaus
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egyesek Magyarországon boldogtalanok a munkánk miatt? Vajon miért?” – írta cinikusan a Magyar Nemzet cikkére reagálva a Euro­pean Stability Initiative (ESI) elnöke a Twitteren. A lapunk által a Soros-hálózat karmestereként bemutatott Gerald Knaus egy, a Magyar Nemzet hétfői címlapjáról készült fotót is linkelt a bejegyzéséhez.

Gerald Knaus egyúttal alá is támasztotta cikkünk valóságtartalmát, mivel több nyugati újságírót is megjelölt a bejegyzésében. Nem hiába írtuk tehát, hogy az ESI elnöke előtt láthatóan úgy nyílik meg a fősodratú liberális média, ahogyan csak kevesek előtt. Gerald Knaus most Armin Wolf osztrák újságírót, Maximilian Poppot, a Spiegel munkatársát, Patrick Kingsley-t és Steven Erlangert, a New York Times munkatársait is értesítette a bejegyzéséről és lapunk cikkéről.

Gerald Knaus egy fenyegető megjegyzést is tett a tweetjében. Azt írta: még szomorúbbak lesznek egyesek, ha megjelenik a migráció témájában írt új könyve októberben.

Hétfői lapszámunkban írtuk meg, hogy sikerült beazonosítani azt a személyt, aki – a Soros-hálózat tagjaként – a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója. A következő napokban cikksorozatban mutatjuk be, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel végzi a munkáját Gerald Knaus, a Euro­pean Stability Initiative elnöke, aki az elmúlt hónapokban újabb kommuniká­ciós offenzívát indított Magyarország ellen.

Cikksorozatnuk további részeit ITT olvashatja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.