időjárás 12°C Adalbert 2022. szeptember 27.
logo

Gerald Knaus szerint valakik boldogtalanok miatta hazánkban

Magyar Nemzet
Forrás: Twitter
2020.09.07. 16:04
Gerald Knaus szerint valakik boldogtalanok miatta hazánkban

„Egyesek Magyarországon boldogtalanok a munkánk miatt? Vajon miért?” – írta cinikusan a Magyar Nemzet cikkére reagálva a Euro­pean Stability Initiative (ESI) elnöke a Twitteren. A lapunk által a Soros-hálózat karmestereként bemutatott Gerald Knaus egy, a Magyar Nemzet hétfői címlapjáról készült fotót is linkelt a bejegyzéséhez.

Gerald Knaus egyúttal alá is támasztotta cikkünk valóságtartalmát, mivel több nyugati újságírót is megjelölt a bejegyzésében. Nem hiába írtuk tehát, hogy az ESI elnöke előtt láthatóan úgy nyílik meg a fősodratú liberális média, ahogyan csak kevesek előtt. Gerald Knaus most Armin Wolf osztrák újságírót, Maximilian Poppot, a Spiegel munkatársát, Patrick Kingsley-t és Steven Erlangert, a New York Times munkatársait is értesítette a bejegyzéséről és lapunk cikkéről.

Gerald Knaus egy fenyegető megjegyzést is tett a tweetjében. Azt írta: még szomorúbbak lesznek egyesek, ha megjelenik a migráció témájában írt új könyve októberben.

Hétfői lapszámunkban írtuk meg, hogy sikerült beazonosítani azt a személyt, aki – a Soros-hálózat tagjaként – a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója. A következő napokban cikksorozatban mutatjuk be, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel végzi a munkáját Gerald Knaus, a Euro­pean Stability Initiative elnöke, aki az elmúlt hónapokban újabb kommuniká­ciós offenzívát indított Magyarország ellen.

Some in Hungary are unhappy about our work? Why? Hm ... (https://t.co/uhC1XrXQd3)

They might be even unhappier in a few weeks when they read this, I fear: https://t.co/7zmCDlAseW

— Gerald Knaus (@rumeliobserver) September 7, 2020

Cikksorozatnuk további részeit ITT olvashatja.

A Soros-hálózat karmestere

Felbukkant a Soros-hálózat karmestere: megnyitná a határt a migránsok számára

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.