KDNP: a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

A teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére.

Forrás: MTI2020. 10. 11. 21:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére – fogalmazott Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-hez vasárnap este eljuttatott közleményében.

Az emberek jól látták, hogy a közelmúltban még antiszemita kijelentéseket tevő, gyanús cégügyletekbe keveredő jobbikos jelölt nem lehet Szerencs országgyűlési képviselője – hangsúlyozta Simicskó István. A politikus gratulált Koncz Zsófiának, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Koncz Ferenc helyébe lép képviselőként.

A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője hozzáfűzte: bíznak benne, hogy együttes erővel meg tudják védeni a magyar embereket, a munkahelyeket és az eddig elért eredményeket az országot most próbára tevő vírushelyzet idején is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.