időjárás 4°C Ignác 2023. február 1.
logo

Meglepő őszinteséggel vallott saját elvtelenségéről Hadházy

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2020.10.12. 10:29
Meglepő őszinteséggel vallott saját elvtelenségéről Hadházy

Nyíltan elismerte Hadházy Ákos, hogy őt valójában csak a kormánypártokra rábizonyítani kívánt korrupció érdekli, és a baloldal hatalomra kerülése érdekében gond nélkül szemet huny a baloldal viselt dolgai felett. A vasárnapi időközi választás kapcsán a független képviselő döbbenetes bejegyzést tett közzé a Facebookon. Először elismerte, hogy egy vállalhatatlan rasszista jelöltet támogatott a baloldal, majd arról értekezett, hogy Bíró László korrupt.

„Ha Bíró nyert volna, nemcsak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött ötven millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét”

– írta Hadházy Ákos, és ezután ismerte el azt az abszurditást, hogy az ellenzéki győzelem érdekében elhallgatta, hogy tudomása volt terhelő információkról Bíró László korrupciójával kapcsolatban. Súlyosbítja a képviselő tettét, hogy Hadházy Ákos állítása szerint értesítette a jelölt viselt dolgairól az ellenzéki vezetőket, így a teljes baloldali koalíció tudva és akarva állt össze egy korrupt jelölt mögött, egy ember sem volt a baloldali pártelnökök között, akinek ez problémát jelentett volna.

„A kormánypropaganda ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódtam az ügyről, és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartom. A szociális szövetkezetezés 2014–2015-ben gyakori fideszes elkövetési mód volt, és a vizsgálataim alapján

ez a történet is alkalmas lett volna egy Korrupcióinfó illusztrálására. Emiatt én ennek a jelöltnek csak annyit segíthettem, hogy nem beszéltem róla nyilvánosan, de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam”

– fogalmazott teljes nyíltsággal, mindenféle szégyenkezés nélkül Hadházy Ákos a bejegyzésében.

Néha vannak olyan helyzetek, amelyekben nincs jó megoldás. Az ellenzék olyan helyzetet teremtett, amelyben ma csak...

Közzétette: Hadházy Ákos2020. október 11., vasárnap

 

Borsodban becsődölt Gyurcsány baloldali koalíciója

Koncz Zsófia édesapja örökségét kívánja folytatni Borsodban

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.