Nem volt képes méltósággal veszíteni a Párbeszéd alelnöke

Mach Péter „klozettpapír ügynöknek” titulálta a szerencsi időközi választást megnyerő Koncz Zsófiát.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 10. 12. 9:59
Koncz Zsfia
Budapest, 2015. március 18. Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke a Provokátorok a március 15-i ünnepségen címmel tartott sajtótájékoztatón az Országgyûlés Irodaházában Budapesten 2015. március 18-án. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai Sándor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mach Péter, a Párbeszéd alelnöke ahelyett, hogy jó vesztesként tisztességesen gratulált volna a vasárnapi szerencsi időközi választást megnyerő Koncz Zsófiának, az előválasztás fontosságáról értekezett a Facebookon közzétett bejegyzésében.

„Előválasztás nélkül, füstös szobákban esélytelen, gyenge jelöltek születnek” – írta a politikus, némileg ellentmondásosan, hiszen pár sorral feljebb még a vesztes Bíró Lászlónak gratulált: „Gratulálok az ellenzéki jelöltnek és a kampányban dolgozóknak, szoros versenyben maradtak alul!” – fogalmazott Mach Péter.

Ezután viszont ahelyett, hogy a győztesnek is illendően gratulált volna, gyalázkodva azt írta: „Előválasztáson megmérkőzött és hiteles, demokrata ellenzéki jelöltek nélkül klozettpapír-ügynökök nyerik a választást.”

Gratulálok az ellenzéki jelöltnek, és a kampányban dolgozóknak, szoros versenyben maradtak alul! ??

A legfontosabb...

Közzétette: Mach Péter2020. október 11., vasárnap

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.