Koncz Zsófia: A sikerre édesapám is büszke lenne

A Fidesz–KDNP új országgyűlési képviselője azt hangsúlyozta: parlamenti munkája során nemcsak a rá szavazókat, hanem az egész térséget fogja képviselni.

2020. 10. 11. 21:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A választás eredményének hivatalossá válása utáni sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke mutatta be Koncz Zsófiát. A Fidesz–KDNP új országgyűlési képviselője azt hangsúlyozta, hogy parlamenti munkája során nemcsak a rá szavazókat, hanem az egész térséget fogja képviselni. A mandátum új birtokosa köszönetet mondott azoknak a választóknak is, akik kitüntették bizalmával, illetve úgy értékelt, hogy a sikeres kampányra a nyáron elhunyt édesapja is büszke lenne.

Kósa Lajos a kampány tanulságának nevezte, hogy a választók nem kérnek az egyesült baloldalból, amelyet csak a hatalomvágy és az anyagi érdekek kovácsoltak össze. Emlékeztetett: a választás napján is számos provokáció történt a szivárványkoalíció részéről. Lapunk kérdésére úgy fogalmazott: amennyiben bebizonyosodik, hogy Bíró valóban sertésekért kívánt szavazatokat vásárolni, az választójogi csalásnak minősül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.