időjárás 3°C Ignác 2023. február 1.
logo

Koncz Zsófia: A sikerre édesapám is büszke lenne

Kárpáti András
2020.10.11. 21:16

A választás eredményének hivatalossá válása utáni sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke mutatta be Koncz Zsófiát. A Fidesz–KDNP új országgyűlési képviselője azt hangsúlyozta, hogy parlamenti munkája során nemcsak a rá szavazókat, hanem az egész térséget fogja képviselni. A mandátum új birtokosa köszönetet mondott azoknak a választóknak is, akik kitüntették bizalmával, illetve úgy értékelt, hogy a sikeres kampányra a nyáron elhunyt édesapja is büszke lenne.

Kósa Lajos a kampány tanulságának nevezte, hogy a választók nem kérnek az egyesült baloldalból, amelyet csak a hatalomvágy és az anyagi érdekek kovácsoltak össze. Emlékeztetett: a választás napján is számos provokáció történt a szivárványkoalíció részéről. Lapunk kérdésére úgy fogalmazott: amennyiben bebizonyosodik, hogy Bíró valóban sertésekért kívánt szavazatokat vásárolni, az választójogi csalásnak minősül.

Borsodban becsődölt Gyurcsány baloldali koalíciója

Koncz Zsófia édesapja örökségét kívánja folytatni Borsodban

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.