Orbán Viktor megrendítő üzenete Sebastian Kurznak + videó

A bécsi terrortámadásra reagált a Facebookra feltöltött videójában Orbán Viktor, aki Sebastian Kurzhoz intézte együttérző szavait.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 11. 03. 9:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Megrendülve és földúlva állunk most itt, amikor megkaptuk a híreket arról, hogy terrortámadás érte az önök országát és Bécs városát – mondta Orbán Viktor az osztrák kancellárnak küldött üzenetében.

– Az önökkel szembeni támadás a velünk szembeni támadás, az önök fájdalma a mi fájdalmunk, az önök kihívásai a mi kihívásaink is. Teljes mellszélességgel állunk Ausztria polgárai mellett, az áldozatokért imádkozunk, a családtagjaiknak sok lelkierőt kívánunk. Legyetek biztosak abban, kedves Sebastian, hogy mi mellettetek állunk, és mindent megteszünk, hogy sikerüljön elrettenteni a jövőbeni elkövetőket, hogy kézre kerítsétek az elkövetőket, és készen állunk arra, hogy mindent megtegyünk közösen veletek, hogy megmentsük Európát az olyan terrortámadás-sorozatoktól, mint amelyeket az elmúlt napokban kellett elszenvedni! Sok erőt kívánunk – zárta szavait a magyar miniszterelnök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.