időjárás -1°C Balázs 2023. február 3.
logo

Hallgat az összes baloldali propagandaoldal Hiesz György soron kívüli oltásáról

Forrás: ORIGO.HU
2021.01.26. 12:51
Hallgat az összes baloldali propagandaoldal Hiesz György soron kívüli oltásáról

Mélyen hallgatnak a baloldali propagandaoldalak Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármesterének oltási botrányáról – írja az origo.hu.

Eddig egyetlen baloldali propagandaoldal sem számolt be Hiesz György, Gyöngyös polgármesterének oltási botrányáról. Az alábbi listán olvashatják, hogy kik írtak eddig a példátlan esetről.

Egyetlen baloldali propagandaoldal sem számolt be Hiesz György oltási botrányáról
Fotó: ORIGO

Jól látszik, hogy Hiesz botrányáról beszámoló portálok között nem található meg a Soros-blog (444), de a többi baloldali propagandaoldal sem (24, telex, hvg, Index) sem.

Hiesz György, Göngyös polgármestere
Fotó: ORIGO

Jogosulatlanul oltatta be magát a baloldali városvezető

Mint arról korábban az Origo írt, miközben a baloldal hónapok óta a koronavírus elleni védekezés, azon belül kiemelten a Magyarországra érkező védőoltások ellen hergel, most kiderült, hogy egyikük, a gyöngyösi baloldali polgármester soron kívül beoltatta magát.

A DK, a Momentum és az MSZP által támogatott Hiesz György nem is tagadta az esetet, amikor a Magyar Nemzet elérte.

Hiesz esete precízen bemutatja a baloldal lelkiállapotát: miközben minden erejükkel akadályozni próbálják a közös védekezést, hatalmukkal visszaélve, az emberek elől eltitkolva beadatják maguknak a vakcinát. Azt szeretnék, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg, közben azonban saját magukat féltik: a végsőkig képesek elmenni a hatalomért, a legelképzelhetetlenebb gátlástalanságtól sem riadnak vissza.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Jogosulatlanul kérhetett és kaphatott a Covid–19 elleni védőoltást január első napjaiban Hiesz György, Gyöngyös balliberális polgármestere – tudta meg a PestiSrácok.hu. A polgármester a Magyar Nemzetnek nem tagadta az oltás tényét, de nyilatkozni nem kívánt az ügyben, ehelyett a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főigazgatójához irányította lapunkat, mondván ő a nyilatkozattevő. Az intézményvezetőt még nem értük el az ügyben.

Jogosulatlanul juthatott hozzá a Covid–19 elleni védőoltáshoz Gyöngyös balliberális polgármestere – adta hírül a PestiSrácok.hu. Hiesz György akkor kaphatta meg a vakcinát január elején, amikor még csak az egészségügyi dolgozókat oltották tömegesen.

Az internetes oldal megírta: a városvezető beoltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek a portálnak.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

A Hiesz-ügy

Akár hivatali visszaélést is elkövethetett Hiesz György

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.