A Néppárt az európai baloldal fiókszervezetévé vált

– A Fidesz számtalan esélyt adott arra a Néppártnak, hogy visszataláljon arra az útra, amely a kereszténység védelmén, az illegális bevándorlás elutasításán és a nemzeti szuverenitás tiszteletben tartásán alapul – fogalmazott Kovács István Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Kovács Attila, az Alapjogokért Központ projektvezetője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei a legutóbbi adásban, ahol a Fidesz és a Néppárt viszonyáról, valamint az uniós átlagot is jelentősen meghaladó magyar átoltottságról is szó esett.

Forrás: karc fm2021. 03. 10. 17:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az elmúlt 100 év legnagyobb járványa közepette a Néppárt nem azzal volt elfoglalva, hogy számon kérje az Európai Unió vezetőit az elrontott vakcinabeszerzések kapcsán, nem azzal, hogy segítsen a tagállamoknak az emberi életek megvédésében, hanem azzal, hogy mindenféle belső ügyeskedéssel kizárhassa a Fideszt – fogalmazott Kovács István. Hangsúlyozta: a Fidesz nem hatalomtechnikai okokból lépett ki az EPP frakciójából, hanem azért, mert a Néppárt tagságának többsége az európai baloldal kottájából játszik. – Az elmúlt 10 évben a Néppárt fokozatosan fordult el az alapítók eredeti értékeitől – tette hozzá Kovács Attila.

– Magyarország sokkal jobban áll a vírus elleni védekezésben, méghozzá azért, mert mi nem hagyatkoztunk az Európai Unióra az oltóanyagok beszerzésekor, hanem új, elérhető forrásokat kerestünk. Az egyetlen valódi megoldást – úgy az emberi élet védelme, mint a gazdaság újraindítása tekintetében – a vakcina jelenti, még akkor is, ha a magyarországi baloldal oltásellenes kampányt folytat – fogalmazott Kovács István. – Az elmúlt hónapok vakcinabeszerzéssel kapcsolatos politikai vitáinak konklúziója az, hogy tagállami hatáskörben kell ezt a válságot is megoldani – mondta Kovács Attila.

A Bolond Lyukból rovatban arról volt szó, hogy a Gallup amerikai közvélemény kutatása szerint nagyot nőtt a Z-generációban azoknak a száma, akik nem tudják eldönteni, hogy fiúnak vagy lánynak számítanak. – Az Egyesült Államokban tombol az LMBT-őrület, ennek a propagandának a következménye az, hogy sokan a leginkább magától értetődő kérdésben sem tudnak már állást foglalni – fogalmazott Kovács István. Kovács Attila szerint az igazi veszélyt az jelenti, hogy a tengerentúlon megjelenő ideológiákat és ötleteket előszeretettel hozzák be Európába is, ezért előbb-utóbb ez a gondolkodás a nyugat-európai politikai fősodrának is a részét fogja képezni.

Az igazság órája, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsora minden kedden délután háromtól négyig hallgatható a rádióban, illetve az ismétlésben szerda reggel három és négy között.

A legutóbbi adás itt érhető el:

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2021-03-09-1500-1600-1-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.