időjárás 25°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Újra naggyá teszik Magyarországot – film az Orbán-kormányról

Forrás: KARC FM
2021.04.14. 19:54

– Magyarország 2010 és 2020 között komoly eredményeket tud felmutatni, és a nemzeti, szuverenista, keresztény, konzervatív tábor szellemi vezetőjévé is vált. Világos, egyértelmű vízióval szinte egész Európában csak a magyar kormány rendelkezik a tekintetben, hogy honnan indult és hova szeretne eljutni – fogalmazott Kovács István Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Molnár Balázs, az Alapjogokért Központ kutatásvezetője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol az Alapjogokért Központ gondozásában készült, Újra naggyá teszik Magyarországot című filmről és a magyar baloldal oltás- és regisztrációellenes politikájáról is szó esett.

– A hipotézisünk bebizonyosodott, az őszinteség, bátorság és a büszkeség hármasa alkalmasnak bizonyult arra, hogy a 2010 és 2020 közötti, tízéves kormányzást leírja – fogalmazott Molnár Balázs. – 2010-ben őszinte helyzetértékelésre volt szükség, bátorságra a sok kritikát kapó, majd nemzetközi szinten is egyre elismertebbé, végül alkalmazottá váló, unortodoxnak nevezett gazdaságpolitika megalapozásához, a büszkeség pedig azokban az eredményekben nyer visszaigazolást, melyek több évtizedre meghatározzák Magyarország szuverenitását és erejét a világban. A projekt keretében készült miniszteri mélyinterjúk, és az azokból megszerkesztett rövidfilm önmagában is értéket képvisel – tette hozzá Molnár Balázs.

– 2010 óta legalább a harmadik válsággal néz szembe Európa és Magyarország. Ahogy 2008 után is a magyar ellenzék a nemzetközi pénzintézetek, 2015 után az illegális bevándorlók, úgy 2020-ban a koronavírus oldalára álltak a magyar emberek védelmével szemben – fogalmazott Kovács István. – Itt egy előre kitervelt stratégia követéséről van szó. Az ellenzék hangulatot keltett a keleti vakcinákkal szemben, támadta a kínai és az orosz oltóanyagot, meg akarta szünteti az oltásokra történő regisztrációs felületeket, végül rendkívül kétszínű módon, a saját maguk által kritizált és nem megbízhatónak titulált vakcinákkal oltották be magukat többen úgy, hogy közben erről az embereket megpróbálták lebeszélni – tette hozzá Molnár Balázs.

A Bolond Lyukból rovatban arról volt szó, hogy George Floyd valószínűleg nem a rendőri intézkedés miatt hunyhatott el, hanem azért, mert több kábítószert egymással keverve egy időben vett be. Az erről szóló bizonyítékot egy diák is kifüggesztette az egyik amerikai egyetem faliújságjára, ezzel nagy botrányt kavarva.

– Az Egyesült Államok egyetemein komoly véleménydiktatúra uralkodik. Amennyiben valaki azt meri állítani, hogy csak férfi és női nem létezik, akkor őt rövid időn belül ellehetetlenítik. Ezért nem meglepő, hogy a BLM-mozgalom által szimbólummá emelt George Floyd halálával kapcsolatos tényeket sem fogadják kitörő örömmel” – fogalmazott Kovács István.

Az igazság órája, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsora minden kedden délután háromtól négyig jelentkezik a rádióban. Ismétlés szerda reggel három és négy között. De elérhető a Karc FM archívumában is, a legutóbbi adást ide kattintva hallgathatják meg.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.