Soros György fiának személyes ügye a hazánk elleni legújabb támadás

A magyar gyermekvédelmi törvény körül kialakult nemzetközi össztűz megmutatta: a Soros-birodalom továbbra is rendkívüli erővel támadja a hagyományos, konzervatív értékrendű országokat, elsősorban Magyarországot. Míg Soros György számára a migránsok befogadása jelentett személyes ügyet, addig fia, kijelölt utódja számára a gyermekvédelmi és pedofilellenes küzdelem kiemelten fontos. Ahogy azt többször bemutattuk, Alex Sorosnak rendkívül komoly befolyása van az európai és a tengerentúli LMBTQ-lobbira, amely fegyelmezett katonai alakulatként követi az utasításokat és folytatja a támadást Magyarország ellen – olvasható az Origó oldalán.

Forrás: Origo.hu2021. 07. 06. 12:43
null
Fotó: Bordács Bálint Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június közepén fogadta el a magyar parlament az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvényt, amit a hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett – olvasható a cikkben.

Miről szól a törvény?

Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot kíván garantálni a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort. Az elfogadott törvény alapján

  • létrejön egy név szerint kereshető pedofil-nyilvántartás;
  • szigorodnak a büntető törvénykönyv (Btk.) vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetként került be a Btk.-ba: ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el;
  • bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat;
  • nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket;
  • a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete.
  • Továbbá az elfogadott jogszabály nem engedi meg, hogy a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak. E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg” – szól a rendelkezés.

    Bár a jogszabály kritikusai nem szívesen hangoztatják, de a törvényjavaslat valójában egy korábbi törvény (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény) módosítása, ami már eddig is tiltotta a fenti tevékenységet. Magyarán annyi történt, hogy

    a kormány megerősítette egy – életkorából következően – kiszolgáltatott társadalmi csoport jogszabályi védelmét.

    Arról nem is beszélve, hogy a jogszabály-módosítások nem terjednek ki a 18 év feletti felnőttek életére és szexuális szokásaira. Ez magától értetődő, hiszen Magyarországon minden felnőtt úgy éli az életét, ahogy akarja. A hazai és nemzetközi baloldalnak azonban mégsem tetszik a gyermekek védelmének további erősítését jelentő jogszabály, és szokatlanul erőteljes, összehangolt támadást indítottak Magyarország ellen.

    Beindult az LMBTQ-lobbi

    Csakhogy a politikai alapú kommunikációs hadjárat egy látványos hazugságra épül: a támadás mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok – ahogy fent írtuk – nincsenek benne.

    A valóságban ezt a kritikusok is pontosan tudják, azonban ők csak feladatot teljesítenek.

    A valóságban a nemzetközi LMBTQ-lobbi mozdult meg, amit Soros György fia, Alexander Soros irányít.

    Ahogy korábban szó volt róla, a törvénycsomagot azonnal támadni kezdte a teljes európai genderlobbi és a nemzetközi baloldal: az elmúlt hetekben számos csatornán intéztek provokatív támadásokat Magyarország és a magyarok ellen.

    Németországban a magyar és a német válogatott mérkőzését megelőzően szivárványszínűre akarták kivilágítani a müncheni Allianz Arénát, a szurkolóknak szivárványos zászlókat osztogattak, a magyar himnuszt kifütyülték, és közben szivárványos zászlóval szaladt be a pályára egy aktivista.

    Egyértelműen kiderült: a Soros-birodalom és annak trónörököse áll a szervezett nemzetközi támadássorozat mögött. Alexander Soros jól láthatóan személyes ügynek tekinti az egész hadjáratot – derül ki a cikkből.

    Az LMBTQ-lobbin keresztül támadják Magyarországot Fotó: Facebook

    Személyes ügy

    A Soros-birodalom trónörököse, Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak.

    A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét.

    Mióta Alex Soros kijelölt utódja a bevándorláspárti spekulánsnak, a „birodalmon” belül a tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki is meg akarnak felelni. Ebből pedig az következik, hogy az elkövetkező időszakban az eddiginél is komolyabb anyagi erőforrást fog kapni a genderlobbi, aminek következtében rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló agresszív akciók.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.