Deák Dániel: Nem mindenkinek való hivatás ez!

A politikai elemző a főpolgármesternek szögezte a kérdést: nincs égetőbb dolga?

Forrás: Facebook2021. 08. 26. 14:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsonynak nincs égetőbb dolga annál, mint hogy nekem üzengessen a Facebookon – közölte Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki videóban reagált arra, hogy Karácsony Gergely főpolgármester városházi ügyek helyett vele foglalkozik.

Elég kellemetlen, hogy Karácsony Gergely, aki elvileg miniszerelnök-jelöltnek készül, velem, egy elemzővel van elfoglalva a Facebookon. Nincs elég munka, főpolgármester úr? Ha időben felkelne, és bemenne a munkahelyére, akkor látná, hogy bizony van. De ön a budapestiek problémái helyett a kampányolással van elfoglalva. Sajnos meg is látszik ez a fővároson

 – hangsúlyozta a politológus, hozzátéve: Karácsony mentegetőzik a késői ébredése miatt.

Deák Dániel rámutatott: egy város- vagy országvezetői feladat egész napos, huszonnégy órás elfoglaltság. Amikor egy ember vezetőnek jelentkezik, emberek terheit viseli a hátán, akkor a munka nem ér véget nyolc óra után. Nem mindenkinek való hivatás ez, mert sokat követel egy embertől – szögezte le a politikai elemző.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.