Kamufotóval akarta lejáratni a magyar egészségügyet Ujhelyi

A magyar egészségügyről szóló posztját egy thaiföldi kórház képével illusztrálta a szocialista politikus.

Forrás: mandiner.hu2021. 08. 22. 13:11
UJHELYI Istvn
Budapest, 2019. mjus 15. Ujhelyi Istvn, az MSZP-Prbeszd eurpai parlamenti kpviseljelltje a Karcsony Gergellyel, az MSZP s Prbeszd fpolgrmester-jelltjvel s Jvor Benedekkel, az MSZP-Prbeszd eurpai parlamenti kpviseljelltjvel az Ezrek lett veszlyezteti a kormny vente - egyre rosszabb a leveg Budapesten cmmel tartott sajttjkoztatn az Orszggyls Irodahza eltt 2019. mjus 15-n. MTI/Mnus Mrton Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A kormány persze csak tolja a hazug propagandát, de a valóság az, hogy általános ellátási bajok vannak az egészségügyben” – írta Facebook-oldalán Ujhelyi István, melyhez egy képet is csatolt. A dolog szépséghibája, hogy a kép egy öreg thaiföldi kórházban készült – írja a Mandiner.

 

Forrás: Facebook

 

Nem ez az első hasonló eset az MSZP háza táján. Korózs Lajos 2020-ban például számos botrányt okozott, amikor kamustatisztikákat közölt vagy álmentővel készített videót. 

 

Borítókép: Ujhelyi István az Ezrek életét veszélyezteti a kormány évente - egyre rosszabb a levegő Budapesten címmel tartott sajtótájékoztatón 2019. május 15-én Fotó: MTI/Mónus Márton

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.