Szentkirályi Alexandra: Mi, magyarok ismét büszkék vagyunk magunkra

2010 óta sikerült eljutni a baloldal által sulykolt, „merjünk kicsik lenni” politikától oda, hogy ma már a politikai cselekvés középpontjába a magyar emberek érdekei kerültek.

Forrás: FACEBOOK2021. 09. 04. 15:47
Forrás: SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA FACEBOOK OLDALA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Újra Kötcsén! Az elmúlt évtized eredményeit, a történelmi méretű családtámogatási rendszert, a béremeléseket, a biztonságunkat csak közösen tudjuk megvédeni, és fenntartani” – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-bejegyzésében.

A kormányszóvivő kifejtette:

Az ország történelmében sokszor előfordult már, hogy nem a magyar emberek, nem az ország, hanem mindenféle ködös politikai ideológiákat, nagyhatalmi érdekeket részesítettek előnybe. A jobboldali kormányzás ideje alatt sikerült eljutni a baloldal által sulykolt, »merjünk kicsik lenni« politikától oda, hogy ma már a politikai cselekvés középpontjában Magyarország és a magyar emberek érdekei állnak, hogy mi, magyarok ismét büszkék vagyunk magunkra.

„A kötcsei polgári piknik mindig a politikai évadnyitás kezdetét jelzi. A következő időszakban hosszú bátorságpróba következik, amelynek tétje nem kevesebb, mint megvédeni azokat az eredményeket, amelyeket a kormányzat a magyar emberekkel közösen elért az elmúlt bő egy évtizedben. Hajrá, magyarok!” – zárta Facebook-bejegyzését Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.