Fidelitas: A baloldal saját nemzetünkre mondott nemet

Egy erdélyi születésű fiatal mondja el az ifjúsági szervezet videójában, hogy élték meg a tizenhét évvel ezelőtti eseményeket.

Magyar Nemzet
2021. 12. 05. 13:38
null
Forrás: mandiner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„2004. december 5-én a baloldal Gyurcsánnyal az élen megtagadta a határon túli magyaroktól a kettős állampolgárságot, és a magyart magyar ellen uszították” – írta új videójához a Fidelitas. A felvételen Paizs Andrea erdélyi születésű fiatal beszél arról, hogyan élték meg a határon túli magyarok a tizenhét évvel ezelőtti eseményeket. 

„A baloldal ismét saját nemzetünkre mondott nemet. 2010 májusáig kellett várni arra, hogy a kettős állampolgársággal visszakapják becsületüket a határon túli magyarok” – tették hozzá a videó leírásában. 

A Fidelitas szerint a DK, az MSZP, a Jobbik, a Momentum, az LMP és a Párbeszéd azóta is folyamatosan a külhoni magyarok ellen kampányol.

„Amit a baloldali kormányok földbe tiportak, azt a nemzeti kormány visszaadta. Ne engedjük, hogy Gyurcsány és a baloldal újra hatalomra kerüljön! Soha többé baloldal!” – összegzett a Fidesz ifjúsági szervezete. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.