időjárás -4°C Ágnes 2022. January 21.
logo

Zsigmond Barna Pál: A nemzetárulás elkövetői ma is a hatalmat akarják + videó

Forrás: facebook/zsigmond.barna.pal, MTI
2021.12.05. 17:14 2021.12.05. 17:45
Zsigmond Barna Pál: A nemzetárulás elkövetői ma is a hatalmat akarják + videó

– Mi, egységes magyar nemzetben és magyar jövőben gondolkodó emberek, szeretnénk lezárni és elfelejteni 2004. december 5-ét – mondta a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztos vasárnap a 2004. december 5-i népszavazásra emlékezve Csíkszeredán.

Zsigmond Barna Pál a hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzés tanúsága szerint emlékeztetett rá, hogy jelenleg sajnos ez nem áll módjukban, mert a múlt árnyai visszahúznak, és nem engednek megbékélni a múltunkkal.

A kormánypárti politikus hozzátette, hogy ez azért van így, mert azok, akik a nemzetárulást elkövették, továbbra is itt vannak közöttünk, és meg akarják szerezni a hatalmat.

Kiemelte,

magyart a magyar ellen, testvért a testvér ellen uszítottak, és nem riadtak vissza a legprimitívebb szociális demagógiától sem, ami "egyébként egy régi bolsevik módszer".

A 2004-es népszavazás korszakhatárt jelentett, mert akkor egyértelművé vált, a magyar közéletnek van egy olyan része, amellyel még a legalapvetőbb sorskérdésekben sem alakítható ki nemzeti minimum - jelentette ki Zsigmond Barna Pál.

A baloldalnak könnyebb kiszolgáltatni a nemzet érdekeit valamelyik soros nagyhatalmi központnak, ahogy korábban Moszkvából várták az ukázt és teljesítették azt szó nélkül, ugyanúgy lesik napjainkban Brüsszel utasításait és hajtanák azokat végre, ha tehetnék még annak árán is, ha azzal saját országuknak és népüknek ártanak

- fogalmazott a kormánypárti politikus.

A miniszteri biztos példaként említette, hogy a baloldal nem védené meg a határt, a gyermekeket, a lakosság anyagi érdekeit, eltörölnék a rezsicsökkentés vívmányait, nem támogatnák a családokat és a gyermekvállalást.

Emellett eltörölnék a kettős állampolgárságot, a külhoniak szavazati jogát, valamint a szerteágazó támogatási és együttműködési formákat

- sorolta.

Zsigmond Barna Pál szerepjátékosnak nevezte Márki-Zay Pétert, aki szerinte semmiben sem tér el Gyurcsány Ferenctől, mindketten ugyanannak a globális világhatalomnak a helyi képviselői és az ország kiszolgáltatottá tételében érdekeltek.

A kormánypárti politikus aláhúzta, az anyaország csak akkor képes támogatni és a nemzetközi támadásoktól megvédeni az erdélyi magyarokat, ha erős és a nemzeti érdekeket érvényesíteni képes kormánya van Magyarországnak.

Hangsúlyozta, Orbán Viktor kormányai már számtalanszor bizonyítottak,

ne kockáztassuk az elért eredményeket, mert a nemzet jövője a tét.

„Soha többé baloldalt” – tette hozzá Zsigmond Barna Pál.

Borítókép: A Székely Hadosztály emlékműve Csíksomlyón (Forrás: Facebook/zsigmond.barna.pal/képernyőfotó)