Városháza-ügy: a levélíró jelentkezett a bizottság előtt + videó

A Városháza eladása körüli botrányt vizsgáló bizottság ülésén Bodnár Dezső üzletember jelent meg, akire a sajtó egy része Gansperger Gyula bizalmi embereként hivatkozott.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2021. 12. 20. 16:48
Budapest, 2021. november 29. Karácsony Gergely fõpolgármester nyilatkozik a Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel (ITM) történt találkozó után az ITM épületében 2021. november 29-én. A fõpolgármester aláírta a fõvárosi közösségi közlekedés állami támogatásáról szóló megállapodást. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napok óta ment a találgatás, hogy ki a titokzatos levélíró, aki jelen volt a Városháza eladásáról szóló tárgyalásokon, és aki szerint a fővárosnak szándékában állt eladni a Főpolgármesteri Hivatal épületét. A levelet Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője kapta a múlt héten. Karácsony Gergely továbbra is tagadott, és azonnal fideszes összeesküvést vizionált. Azt írta közösségi oldalára:

Egy fideszes bűnöző a Fidesz újabb „koronatanúja”.

A főpolgármester azonban mellélőtt. A Városháza eladása körüli botrányt vizsgáló bizottság hétfői ülésén Bodnár Dezső üzletember jelent meg, aki valóban szerepel a hangfelvételeken, és a sajtó egy része Gansperger Gyula bizalmi embereként hivatkozott rá. Bodnár a bizottsági ülésen megerősítette azon állításait, amelyeket korábban leírt, és a jutalékos rendszerről is beszélt.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.