Reprodukciós kutatóközpont a meddő párok megsegítéséért

Letették a Nemzeti Reprodukciós Módszertani Kutatóközpont alapkövét Pécsen. A Pécsi Tudományegyetem (PTE) szülészetén építendő létesítmény a családbarát szülészet kialakításával együtt összesen 2,8 milliárd forintból készül el a jövő év elejére.

Szabó Réka Zsuzsanna
2022. 02. 18. 19:25
Fotó: Kiss Dániel Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meddőség 150-160 ezer házaspárt érint Magyarországon, de a családbarát magyar kormány infrastrukturális beruházások megvalósításával, műszerek beszerzésével és a legújabb ismeretek gyakorlati alkalmazásával mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen rajtuk – mondta Kásler Miklós.

Elképesztő bérfejlesztés és fantasztikus infrastrukturális fejlesztések történtek az elmúlt tíz évben az egészségügyben 

– jelentette ki Hoppál Péter (Fidesz), Baranya 2-es számú választókerületének a választásokon újrainduló országgyűlési képviselője.

A PTE egészségügyi fejlesztései is bizonyítják, hogy a magyar kormánynak az egyik legfontosabb prioritás az egészség megőrzése, az élet védelme 

– hangsúlyozta Kővári János, Baranya fenntartható városfejlesztésért felelős biztosa, a Fidesz–KDNP Baranya 1-es számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Borítókép: Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője, Bódis József felsőoktatásért, szakképzésért felelős államtitkár, a projekt szakmai vezetője, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora, Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár és Kővári János, Baranya megye fenntartható városfejlesztésért felelős biztosa elhelyezi az alapkövet. (Fotó: MTI/Kiss Dániel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.