Závecz: Nem szeretném megvédeni Márki-Zay fasisztákat és kommunistákat érintő kijelentéseit

Közben a baloldal miniszterelnök-jelöltje már a Závecz Research kutatásait sem tartja megbízhatónak – írja a Mandiner.

Forrás: Mandiner2022. 02. 16. 21:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Závecz Tibor és Mráz Ágoston Sámuel voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei.

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének kijelentését, miszerint ők a kommunistákat és a fasisztákat külön képviselik, Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője sem hagyta szó nélkül.

Az elemző az InfoRádió műsorában elmondta: ezeket a szavakat, főleg a fasisztákra vonatkozó mondatrészt, nem védené meg, ha nem muszáj.

A Závecz Research legfrissebb kutatása szerint kevesebb mint két hónappal a Választás 2022 előtt a Fidesz vezet a baloldal előtt. Eszerint február elején a választókorú népesség 38 százaléka a Fidesz–KDNP listáját támogatja, a baloldalét 36 százalék – olvasható a Mandiner cikkében. 

A kutatás kapcsán Márki-Zay Péter kifejtette: szerinte ez nem így van. „Ezer ember ott volt Pécs főterén” – többek között ezzel indokolta a miniszterelnök-jelölt, hogy a kormánypárti vezetést mutató felmérés ellenére miért optimista.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Závecz Tibor és Mráz Ágoston Sámuel voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei (Fotó: Mandiner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.