Orbán Viktor: Már 429 ezer menekült érkezett Magyarországra + videó

A miniszterelnök úton a debreceni laktanyába közölte, hogy a következő három napban megszervezik a jövő hét védekezését.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 03. 16. 17:26
Forrás: Facebook/Orbán Viktor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A következő három napban megszervezzük a jövő hét védekezését azért, hogy továbbra is képesek legyünk minden bajbajutottnak segítséget nyújtani 

– nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután, útban a debreceni laktanya felé. A kormányfő a Facebook-oldalára feltöltött videóban közölte, hogy a következő három napban ott fognak dolgozni. 

– Ennek az az oka, hogy a szerda hajnali jelentések szerint már 429 ezer menekült érkezett Magyarországra 

– rögzítette a miniszterelnök.

– A háború pedig nem csitul, hanem kiterjed, és ahogy a háború kiterjed, fennáll annak a veszélye, hogy a jövő héten még többen érkeznek majd Magyarországra, és ez óriási kihívás elé állít bennünket – mutatott rá a kormányfő, kiemelve: azért jönnek ilyen sokan, mert most már nemcsak a háború elől, hanem a háborúból is menekülnek.

– Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország eddig minden menekültet el tudott látni, a következő három napban megszervezzük a jövő hét védekezését azért, hogy továbbra is képesek legyünk minden bajbajutottnak segítséget nyújtani – fogalmazott a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.