Orbán Viktor: A koordináció működik

A határszemle második napjáról töltött fel egy beszámoló videót a miniszterelnök a Facebook-oldalára.

Forrás: Facebook2022. 03. 17. 20:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Úgy látom, hogy a mai napon átlépi a 450 ezret a Magyarországra érkezett menekültek száma. Pintér Sándor belügyminiszter úrral végigjártuk azokat az intézményeket, rendőri és katasztrófavédelmi intézményeket, amelyek kulcsszerepet játszanak a menekültek ellátásában – fogalmazott.

– Azt látom, hogy a koordináció jól működik. A mostaninál nagyobb számú menekült koordinált ellátására és elhelyezésére is képesek vagyunk

– mondta a Orbán Viktor a videójában.

Köszönetet is mondok a rendőreinknek és a katasztrófavédelem munkatársainak.

– fogalmazott a miniszerelnök.

Megjegyezte: – Ellátogatunk a kisvárdai kórházba, ezt ismerjük, mert a krími háború idején is ezt a kórházat jelöltük ki az esetleges sebesültek ellátása céljából. Most is kijelöltük őket, ha beteg menekültek érkeznek, akkor ebben a kórházban látjuk el őket. 

Felkészült a személyzet, hogy a mainál nagyobb számban is el tudja látni a bajbajutottakat.

– erősítette meg Orbán Viktor.

Kiemelte: Kisvárda környékén sok a menekült és rengeteg a gyermek. – Köszönetet mondok a kisvárdaiaknak, akiknek nagy a szívük, és nagyon sok gyermeket helyeztek el a városban. Úgy látom, hogy a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajbajutottnak segítséget nyújtsunk.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.