Április 14-től egyszerűbb lesz pályázni elektromos rásegítésű kerékpárra

Ráadásul a támogatási összeget is megemelte a kormány – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Forrás: FACEBOOK2022. 04. 08. 15:47
Április 14-től már egyszerűbb lesz pályázni elektromos rásegítésű kerékpárra, ráadásul a támogatási összeget is megemelte a kormány
Április 14-től már egyszerűbb lesz pályázni elektromos rásegítésű kerékpárra, ráadásul a támogatási összeget is megemelte a kormány Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április 14-től már egyszerűbb lesz pályázni elektromos rásegítésű kerékpárra, ráadásul a támogatási összeget is megemelte a kormány – írta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán.

A kormányszóvivő hozzátette:

Egymilliárd forint támogatási keretösszeget biztosítunk annak érdekében, hogy még több ember számára lehetővé tegyük a környezetbarát közlekedést, és így a településeink levegőminőségét is javítjuk.

Szentkirályi Alexandra kifejtette: jó hír a kismamáknak, a diákoknak és a nyugdíjasoknak, hogy már nem szükséges a munkáltatói igazolás, így április közepétől ők is pályázhatnak elektromos bicikli beszerzésére. Az elmúlt években kényelmesebbé és biztonságosabbá tettük a biciklizést, hiszen 2010 óta csaknem 1850 kilométer kerékpárutat építettünk.

Itt a jó idő, fedezzük fel Magyarország csodálatos helyeit két keréken is, egy klímabarát országért

– zárta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-bejegyzését.

Borítókép forrása: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.