Bayer Zsolt a Fidesz és az egyesült baloldal közti alapvető, emberi különbségekről + videó

Ennyire még soha nem győztünk, mint most.

Mediaworks-Hírcentrum
2022. 04. 09. 20:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Múlt hét vasárnap, április 3-án választás volt Magyarországon. És ezen a választáson a Fidesz–KDNP pártszövetség negyedszer kétharmados győzelmet, de fogalmazzunk inkább úgy, diadalt aratott.

Ennyire még soha nem győztünk, mint most.

Most, amikor az ellenzék, az ellenfél összeállt egy nagy tömbbe, és azt mondta, hogy így együtt ők erősebbek nálunk és többen vannak. Nem erősebbek és nincsenek többen.

És nem értik. Nem értik például azt, hogy itt, ezen az oldalon egy közösség van. Egy sorsközösség. Összetartozás, barátság, bajtársiasság. Vagy, ahogy Orbán Viktor fogalmazta, itt van szív, ami képes győzni. Van egy közös történet és van egy közös szenvedély.

És ez Magyarország, a nemzet, a nemzetállam, amit ez a közösség és ez az egyszerre dobbanó szív nem akar és nem hajlandó feladni és elfelejteni. Odaát mindez nincsen.

Odaát érdekek vannak és hatalomvágy.

És ez napnál világosabban megmutatkozott a vereségük éjszakáján. Amikor egyedül volt kénytelen a „kapitányuk”, a főnökük, akit még vasárnap délben is istenítettek, és azt mondták, hogy csak ő.

Ez az ember este a vereséget egyedül hordozta és hurcolta el odafönt, azon a szomorú és bánatos színpadon, a saját családja körében. És azok, akik egészen a vereség pillanatáig látszólag ott álltak mögötte, és azt mondták neki, hogy a barátai, a bajtársai és a harcostársai, az első adandó alkalommal, a vereség éjszakájának pillanatában döfték hátba. Nem bajtársak ők, hanem Ephialtészok, árulók.

És mivel nem értik, fel nem fogják, ezért nagyon sokáig minden így fog maradni, De hát ez már legyen az ő problémájuk.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

Borítókép: Pillanatkép Bayer Zsolt legújabb videójából (Forrás: Videa/Mediaworks–Hírcentrum)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.