Hollik István: A következő négy év munkájával háláljuk meg aktivistáink és segítőink bizalmát

A Fidesz kommunikációs igazgatója köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez.

2022. 04. 29. 12:04
HOLLIK István
Balatonfüred, 2022. február 16. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fidesz-KDNP közös frakcióülése elõtt Balatonfüreden 2022. február 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a Magyar Nemzetnek nyilatkozva mondott köszönetet mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez. Mint fogalmazott, 

ezt a mértékű felhatalmazást biztosan nem tudtuk volna megkapni aktivistáink, segítőink és támogatóink segítsége nélkül. Hozzáállásuk, elkötelezettségük tükröződött azon a rengeteg segítségen, amelyet a kampány során nyújtottak, így az eredmény nagymértékben nekik is köszönhető – tette hozzá. 

Hollik István arról is beszélt, hogy a mi politikai közösségünkben úgy szokás, hogy ha valaki munkát végez, ráadásul önkéntesen, lelkesen, a hazája iránti elkötelezettségből, azt a munkát illendő megköszönni.

Kifejtette, hogy az elmúlt időszakban annak a több mint százezer – választókerületenként közel ezer – embernek, aki segítette a munkánkat, személyesen a választókerületi elnökök és megválasztott képviselők által szervezett köszönő rendezvényeken mondtunk köszönetet. Emellett a miniszterelnök által írt levélben is megköszöntük az elmúlt időszakban azt a sok munkát, amelyet aktivistáink, támogatóink nyújtottak, 

legfőképp azonban a következő négy év munkájával mondunk majd köszönetet segítőinknek

– hangsúlyozta.

Hollik István úgy folytatta, a háború és a fenyegető gazdasági válság is jól mutatja, hogy a veszélyek évtizedében élünk, ezért nagyon észnél kell lennünk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarország ezekben a zivataros időkben is megvédje a magyar családok, az idősek, illetve a magyar vállalkozások érdekeit. 

– Ezen fogunk dolgozni, megköszönve támogatóinknak az eddig nyújtott segítséget – zárta szavait a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Borítókép: Hollik István köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez (fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.