Hollik István: A választás tétje a béke megőrzése

A kommunikációs igazgató szerint a gyermekvédelmi népszavazás arról szól, meg tudjuk-e védeni a gyermekeinket a genderőrülettől.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 04. 03. 11:06
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 7. Hollik Istvn kormnyszviv a Kormnyinf sajttjkoztatn a Miniszterelnki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajttermben 2019. november 7-n. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A választás tétje, hogy meg tudjuk-e őrizni a békét – jelentette ki újságíróknak nyilatkozva Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, miután leadta szavazatát.

Most közösen dönthetünk arról, hogy Magyarország békében maradjon, ne sodródjunk bele ebbe a háborúba – mondta, majd részvételre és a kormánypártok támogatására biztatott.

Hozzátette: a Fidesz–KDNP a béke garanciája, békében tovább tudunk menni előre, hiszen ha béke van, akkor fejlődés van, ha háború van, akkor nincsen semmi, akkor nincsen biztonság, csak rombolás.A gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban Hollik István hangsúlyozta, hogy a referendum arról szól, meg tudjuk-e védeni a gyermekeinket a genderőrülettől, ezért is fontos a részvétel.

Kiemelte, hogy meg kell állítani ezt a Nyugat-Európában már látható veszélyes folyamatot, hiszen ott a szülők már nem urai gyermekeik nevelésének, főként annak legérzékenyebb pontján, a szexuális nevelés terén.

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.