Kocsis Máté: Gyurcsány-világ Magyarországon többet nem lesz

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: megvédik a magyar családokat az elszabaduló energiaáraktól.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 05. 25. 19:45
KOCSIS Máté
Budapest, 2022. május 17. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal a Magyarország minisztériumainak felsorolásáról szóló törvényjavaslat kivételes eljárásban tárgyalt összevont vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A kormányzásuk alatt a fizetésekhez képest a magyar családok fizették a legtöbbet az egész unióban – utalt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője legújabb Facebook-posztjában arra, hogy „hosszú hetek hallgatása után” Gyurcsány Ferenc és pártja megtámadta a rezsivédelmi alap létrehozását.

Kocsis Máté posztjában kiemelte: nem csoda, hogy a „választási zakó után is ez a legfontosabb nekik, ők ugyanis mindig csak emelték a megélhetési költségeket: háromszorosára a gáz és kétszeresére az áram árát”.

Most pont fordítva van és ez szemlátomást zavarja Feriéket, de hiába próbálkoznak, rossz hírünk van számukra: Gyurcsány-világ Magyarországon többet nem lesz, most pedig megvédjük a magyar családokat az elszabaduló energiaáraktól– jelentette ki Kocsis Máté.

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.