időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Árnyékkormányt alakít Gyurcsány

Munkatársunktól
2022.09.16. 10:54 2022.09.16. 13:49
Árnyékkormányt alakít Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc DK-elnök napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével – értesült a Magyar Nemzet.

Információink szerint a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban a Facebookon közzétett posztjaival.
Mint köztudott, hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire. Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt.

A rendszer lebontásával összefüggésben közölte, ellenzékinek lenni hazafias kötelesség, a rosszul működő rendszert lebontani hazafias tett. Botrányos módon emlékezett a 2006-os eseményekre is, ma reggel pedig jelezte:

Szóltam készülünk, szólok: felkészültünk.

A DK péntek kora délutáni sajtótájékoztatóján kiderült: amint azt előre jeleztük, valóban árnyékkormányt alakítanak.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.