Alapjogokért Központ: A nemzeti konzultációval egyszerre üzenhetünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak

A szervezet arra szólít fel, hogy mondjunk nemet Európa és Magyarország kivéreztetésére.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 10. 09. 11:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját – jelentette ki az Alapjogokért Központ legújabb Facebook-bejegyzésében, utalva az  idei év legnagyobb botrányára, amely szerint Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva milliárdokkal fizették le a magyarországi dollárbaloldalt. 

Az Alapjogokért Központ emlékeztetett: „április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték, ami mégsem térítette észhez a baloldalt, ugyanis továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik”. 

Hangsúlyozták: „a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot”.

Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik – jelentették ki. 

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait

 – fogalmaztak, rámutatva: „április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra”.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.