időjárás 15°C Klotild 2023. június 3.
logo

Alapjogokért Központ: A nemzeti konzultációval egyszerre üzenhetünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2022.10.09. 11:38 2022.10.09. 14:01
Alapjogokért Központ: A nemzeti konzultációval egyszerre üzenhetünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak

Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját – jelentette ki az Alapjogokért Központ legújabb Facebook-bejegyzésében, utalva az  idei év legnagyobb botrányára, amely szerint Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva milliárdokkal fizették le a magyarországi dollárbaloldalt. 

Az Alapjogokért Központ emlékeztetett: „április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték, ami mégsem térítette észhez a baloldalt, ugyanis továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik”. 

Hangsúlyozták: „a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot”.

Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik – jelentették ki. 

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait

 – fogalmaztak, rámutatva: „április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra”.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Alapjogokért Központ)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.