időjárás 1°C Dorottya , Dóra 2023. február 6.
logo

Orbán Viktor részt vett a Mol igazgatósági ülésén

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.12.08. 11:00 2022.12.08. 16:57
Orbán Viktor részt vett a Mol igazgatósági ülésén

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a cég vezetésének meghívására részt vett a Mol-csoport igazgatósági ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A kormányfőt és a kíséretében lévő Lantos Csaba energiaügyi minisztert, Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztert, Orbán Balázs politikai igazgatót és Nagy Jánost, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkárt Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató fogadta, és körbevezette az új Mol Campus székházban.

ORBÁN Balázs; CSÁNYI Sándor; NAGY Márton; HERNÁDI Zsolt; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök a cég vezetésének meghívására részt vesz a Mol-csoport igazgatósági ülésén Budapesten 2022. december 8-án. Mellette Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, Csányi Sándor alelnök, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A kormány delegációjának jelenlétében lezajlott igazgatósági ülésen a Mol hosszú távú üzleti stratégiájáról, a háború okozta gazdasági és energiaválság, valamint a brüsszeli szankciók hatásairól, illetve Magyarország energiabiztonságáról tárgyaltak

– közölte Havasi Bertalan.

HERNÁDI Zsolt; ORBÁN Viktor
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, valamint az igazgatóság tagjainak társaságában megtekinti az új Mol Campus székházat, mielőtt a cég vezetésének meghívására részt vesz a Mol-csoport igazgatósági ülésén 2022. december 8-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Megszűnik a benzinárstop

A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.