Teljesítménye alapján kapott mikuláscsomagot Karácsony Gergely a budapesti Fidelitastól

A főváros Karácsony Gergely vezetése óta szélsebesen halad lefelé a lejtőn – hívta fel a figyelmet a szervezet.

Magyar Nemzet
2022. 12. 10. 17:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Városháza-eladási botrány, parkolási díj emelés, kampánypénzekkel sumákolás és guruló dollárok. Dugó, káosz, szauna a metrón, gaz és gazdátlan közterületek ameddig a szem ellát” – sorolta Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke abban a közösségi oldalukra feltöltött videóban, amelyben teljesítménye alapján állítottak össze mikuláscsomagot Karácsony Gergelynek.

Az elnök a Városháza előtt mutatta meg a csomag tartalmát. Volt benne egy szemüveg, „hogy Karácsony Gergely jobban lássa a káoszt, amelyet alkalmatlanságával okozott”, egy névre szóló „mikuláscsomag”, vagyis parkolási bírság, „hogy emlékeztesse őt az elhibázott parkolási tervekre”, Karácsony Gergely ugyanis elintézte, hogy akár 600 forintot fizessenek azok az autósok óránként, akik várakoznának Budapest utcáin. A főpolgármester ezen kívül kapott még egy Soros György arcával díszített plüssmackót, „hogy emlékeztesse a dollármilliókért eladott lelkére”. Kapott még egy kis szíverősítőt, „ha Gyurcsány Ferenccel kellene találkoznia”, hazája elleni cselekedeteiért és siralmas teljesítményéért pedig virgácsot kapott.

A Fidelitas videója alább megtekinthető: 

Borítókép: Részlet a videóból

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.