Dobrev Klára már gyermekkora óta ismerheti Donáth Annát + videó

A nagyapák, Apró Antal és Donáth Ferenc mindketten a Rákosi-diktatúra szolgálatában álltak.

Magyar Nemzet
2023. 02. 22. 15:12
Dobrev trauma
20221114 Budapest Árnyékkormányinfó fotó: Bach Máté (BPM) Magyar Nemzet képen: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Itt a beismerés! Dobrev Klára már kislány kora óta ismeri Donáth Annát” – ezekkel a szavakkal tett közzé videót Bohár Dániel riporter. A videón az szerepel, amint Bohár Dániel igyekszik elkapni egy szóra a DK-s politikust, Dobrev Klárát, de ő folyamatosan igyekszik lehagyni a riportert. Bohár felteszi neki a kérdést, hogy mióta ismeri a momentumos Donáth Annát, esetleg már gyermekkora óta ismeri-e őt? Dobrev Klára erre azt feleli, hogy nagyon régóta ismeri Donáthot, és hogy egy rendkívül okos, felkészült politikusnak tartja.

Bohár Dániel szerint az ismeretség nem lehet véletlen, hiszen „a kommunista családok már az 1930-as évektől kezdve szoros kapcsolatban álltak. A nagypapák, Apró Antal és Donáth Ferenc mindketten a Rákosi-diktatúra szolgálatában álltak” – írja a videó mellett Bohár. Hozzáteszi, hogy a szövetség a mai napig kitart.

„Kemény, hogy ezek az emberek akarják újra megkaparintani Magyarországot” – jegyezte meg a riporter.

Bohár Dániel videója a linkre kattintva érhető el.

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Bach Máté)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.