időjárás 8°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Hollik István: Soros György négymilliárdért a komplett dollárbaloldalt zsebre vágta

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Hollik István
2023.02.03. 10:29 2023.02.03. 11:52
Hollik István: Soros György négymilliárdért a komplett dollárbaloldalt zsebre vágta

A Fidesz kommunikációs igazgatója az elmúlt évtizedek legdurvább külföldi befolyásolási ügyének nevezte a guruló dollárokét.

Hollik István a hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy összefoglaló videót a dollárbaloldal botrányáról, melyet az elmúlt évtizedek legdurvább külföldi befolyásolási ügyének nevezett.

A videóban sorra veszi a guruló dollárok ügyének legfontosabb mérföldköveit, valamint az összes gyanús szálat, melyek mind arra engednek következtetni, hogy Korányi Dávid és az Action for Democracy közvetítésével maga Soros György pénzelte a baloldalt több milliárd forinttal.

„Az MSZP volt kommunikációs igazgatója még le is írta nemrég közölt cikkében, hogy a dollárok Soros Györgytől származhatnak. Nem csoda, hogy erre már a dollárbaloldal egyik vezetője sem tud mit mondani. Egyre több jel mutat arra, hogy a pénz bizony nem mikroadományozóktól, hanem egyetlen makroadományozótól származik: Soros Györgytől.”

Ő tette zsebre négymilliárd forintért a komplett dollárbaloldalt Gyurcsány Ferencestül, Karácsony Gergelyestül, Márki-Zay Péterestül

– jelenti ki a videóban Hollik István.

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/Varga György)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.