Schobert Norbert a kocsi után kötné és végighúzná az utcán a Krúdy pedagógiai asszisztensét

A fitneszpápa nem fogta vissza magát, amikor arról kérdezték, mi a véleménye a pedagógiai asszisztensről, aki egy 15 éves fiatallal kezdett szexuális viszonyt.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 02. 21. 20:03
Schobert Norbert
Budapest, 2014. szeptember 4. Schobert Norbert, a Norbi Update Lowcarb Nyrt. igazgatótanácsának elnöke a cég részvényértékesítésérõl tartott sajtótájékoztatón a Budapesti Értéktõzsdén 2014. szeptember 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keményen nekiment a háromgyermekes édesapa, Schobert Norbert a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztensnek, amikor a Bors megkérdezte a véleményét az esetről. A fitneszpápa nem különösebben törődött a megfogalmazással, azonnal a lényegre tért. 

„Megmondom őszintén, teljesen mindegy, hogy 15 éves fiú vagy lány a tanár szeretője. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném és végighúznám az utcán a csávót” – részletezte. 

Schobert Norbert szerint nem az a lényeg, hogy az, aki megrontja a fiatalkorút, hetero- vagy homoszexuális-e. Ő úgy látja, undorító a gondolat is, hogy egy tanár egy fiatalkorút megkörnyékezzen és megrontson, és úgy látja, a törvényi hátteret is jobb lenne szigorítani. 

„Politikamentesen maximálisan egyetértek Orbán Viktorral, aki azt mondta, hogy a törvényeket meg kell szigorítani!” – jelentette ki. 

A lapnak beszélt arról is, hogy Amerikában 21 év az alsó korhatár, és ő támogatná az ilyen jellegű szigorítást Magyarországon, mert 20 éves korig minden fiatal egy gyermek, aki befolyásolható. 

„Ha az én 17 éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi, szülők rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!” – összegzett Schobert Norbert a Borsnak. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt az ügy előzményeiről, ezekről ide, ide és ide kattintva olvashat. Vagy akár alább is. 

Borítókép: Schobert Norbert (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.