Kirúgták állásából a Krúdy Gyula Általános Iskola LMBTQ-aktivista munkatársát

Kocsis Máté hangsúlyozta: a gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát.

Forrás: Facebook2023. 02. 13. 17:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tankerületi vezetés elbocsátotta állásából a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztensét, a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst, aki bevallotta: egy tizenöt éves fiúval „kavar”. Kirúgása kapcsán a pedagógus a Blikknek arról beszélt, 

nem érti az elbocsátását, hiszen ő csak viccelt, amikor ezt állította. 

Az LMBTQ-aktivista pedagógiai asszisztens szerint a diákok nem férhetnek hozzá alapvetően felnőtteknek szóló videóihoz, tiktokos tevékenységének pedig semmi köze eddigi tanári munkájához.

A harc folytatódik!

A történtekre a Fidesz frakcióvezetője is reagált a közösségi oldalán. Kocsis Máté hangsúlyozta: „a gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát”. 

A Fidesz frakcióvezetője kiemelte: 

miközben a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt, hazánkban egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számonkérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog. 

Mint írta: „Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért” – húzta alá.

Borítókép: A Krúdy Gyula általános iskola diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztense (Fotó forrása: PestiSrácok.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.