Szexuális visszaélés gyanúja miatt feljelentették a Krúdy Gyula Általános Iskola munkatársát

A közel negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi bevallotta, hogy egy tizenöt éves fiúval „kavar”.

Magyar Nemzet
2023. 02. 13. 10:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen Tényi István, miután a PestiSrácok.hu legfrissebb cikkéből kiderült: 

a közel negyvenéves LMBTQ-aktivita férfi egy tizenöt éves fiúval „kavar”.

A közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi István lapunkhoz eljuttatott indoklása szerint a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens aki egyben az iskola fotósa is egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, mivel ez nem pedofília, hanem efebofília. Elmondása szerint a kettő közötti különbség az, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő „szerelme” már nem számít gyereknek. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztensa videóbejegyzésében amelyet időközben már törölt – egyébként azt is kijelenti: 

aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, az nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

Az ügyben – bizonyítottság esetén – felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja, ezért a feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, valamint a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Borítókép: A Krúdy Gyula általános iskola diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztense (Fotó forrása: PestiSrácok.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.