Gyurcsány Ferenc az ölelésről: Mindenki elmehet a csudába! + videó

A DK-elnök szerint nem történhetett abúzus, mert nem protokolleseményen voltak.

Magyar Nemzet
Forrás: ATV2023. 03. 08. 6:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Becsületbeli ügynek nevezte Ráczné Földi Judit parlamenti képviselőségét Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A DK-elnök az offshore botrányról azt mondta, Ráczné Földi Judit hibázott, és ő maga mondta meg Rácznénak, hogy nem lesz képviselő, mert „ezt még meg kell küzdenie”. 

Beszélt arról is, hogy a politikust egyébként egy tisztességes nőnek tartja, akit tisztességtelenül bántanak, de nézzük a lényeget, ugyanis az elmúlt napokban sokat vitatott ölelésről is szólt a DK elnöke. 

Gyurcsány Ferenc szavai szerint a mozzanatot előre megbeszélték, egészen pontosan azt, 

hogy „kimennek, és hosszan megölelik egymást, tüntetőleg”.

Két barát ölelkezett – fűzte hozzá, majd reagált arra is, hogy Görög Ibolya azt mondta, abúzus, ami a parlamentben történt. A DK-elnök szerint a protokollszakértőnek azért nincs igaza, mert mindez nem egy protokolleseményen történt.

A politikus szerint az ölelés azt is mutatta, hogy 

 mindenki elmehet „a csudába”, a párt együtt van, a jövőre nézve is. 

Ha szeretné feleleveníteni az emlékeit az elmúlt napokban sokat vitatott ölelésről, alább megteheti.

Az eseményről pedig beszámolt a Magyar Nemzet is, az ezzel kapcsolatos cikkeinket ide és ide kattintva olvashatja el, itt pedig arról tájékozódhat, hogy mit tervez a DK a március 15-i nemzeti ünnepen. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Ráczné Földi Judit (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.