Megint lecsapott a NAV, rengeteg bolgár zárjegyes cigarettát találtak egy furgonban

Egy Romániából érkező francia rendszámú furgont ellenőriztek.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 28. 12:38
cigaretta
Bécs, 2019. október 31. Cigarettával teli doboz egy bécsi kávézóban 2019. október 31-én. November elsejétõl teljes dohányzási tilalom lép életbe az osztrák vendéglátóipari egységekben. A kerthelységek és a szabadtéri vendéglátó egységek kivételével tilos lesz a dohányzás az összes olyan nyilvános helyen, ahol ételt és italt állítanak elõ, vagy fogyasztanak. A tilalom a vízipipára és az elektromos cigarettára is vonatkozik. MTI/EPA/Christian Bruna Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pontosan 1050 doboz bolgár zárjegyes cigarettát találtak elrejtve egy kisteherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai. A pénzügyőrök egy Romániából érkező francia rendszámú furgont ellenőriztek az M5-ös autópályán, amikor – a jármű mindkét oldali ajtókárpitja, valamint a hátsó dupla, kétszárnyas ajtó borítása és a homlokfal burkolata mögött – megtalálták a cigarettákat.

A NAV munkatársai a 2,3 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták, és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Borítókép: illusztráció (MTI/EPA/Christian Bruna)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.