Megnevezte polgármesterjelöltjét a baloldal Szombathelyen

Az „Éljen Szombathely!” Egyesület változatlan támogatókkal indul Szombathelyen a 2024-es önkormányzati választásokon és továbbra is Nemény Andrást jelöli polgármesternek – jelentette be csütörtökön a városháza előtt tartott sajtótájékoztatón Tóth Kálmán, az „Éljen Szombathely!” Egyesület elnöke, önkormányzati frakcióvezetője.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 04. 27. 19:24
Nemény András
Budapest, 2013. december 17. Nemény András, az MSZP országgyûlési képviselõje az egyes házszabályi rendelkezésekrõl szóló törvényjavaslat részletes vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2013. december 17-én. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Kálmán elmondta: valamennyi őket támogató párt és civil szervezet vezetősége felhatalmazta a bejelentésre, felsorolása szerint a DK, az LMP − „Magyarország Zöld Pártja”, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Momentum, az Éhen Gyula Baráti Kör és természetesen ernyőszervezetként az „Éljen Szombathely!” Egyesület vállalja közösen, szövetségben a megmérettetést a jövő évi önkormányzati választásokon.

Nemény András elfogadta a jelölést és megköszönte a támogatást. Mint mondta, büszke arra, hogy továbbra is bírja korábbi támogatóinak a bizalmát, és reményét fejezte ki, hogy támogatóinak köre tovább bővülhet.

Hangsúlyozta, az elmúlt három és fél év − a koronavírus-járvány, a háború, az energiaválság miatt − „folyamatos válságkezelésről szólt, nehéz helyzetben kellett menedzselni a várost”.

Borítókép: Nemény András (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.